”Vägen mot det friska” som ljudbok!

Äntligen finns ”Vägen mot det friska – att bli fri från ätstörningar” även som ljudbok. Det känns jättebra, inte minst för att jag har fått en hel del förfrågningar om det sedan boken kom ut.

Jag har läst in den själv, vilket var väldigt kul. Särskilt som jag hade hjälp av proffsen på produktionsbolaget Visuellt Ljud.

Nu har jag läst in tre av mina böcker: romanerna ”Vårfrost” och ”Ormen i mig” och så nu faktaboken ”Vägen mot det friska”, och tycker mer och mer om att använda rösten som arbetsredskap. Det gäller såklart även i podden.

Tidigare kunde jag känna ett obehag av att höra min egen röst. Men det har jag övat bort, exponerat mig så många gånger att jag numera uppfattar den som helt normalt och helt okej. Ja, helt enkelt som min röst. Och den vill jag använda så mycket jag kan.

Hoppas ni gillar ljudboken! Här finns den till exempel på Nextory, BookBeat och Storytel.

”Vägen mot det friska” är utgiven på Natur & Kultur.